Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Toamna se numara bobocii, dar si competitiile spotive. Iti propunem câteva evenimente la care poti experimenta emotiile si adrenalina unei intreceri, dar si senzatia faina pe care o ai la final când iti primesti medalia.

Maraton Piatra Craiului (7 octombrie)

(c) Piatra Craiului Marathon

Cursa presupune parcurgerea intr-o etapa a turului Pietrei Craiului de la Zarnesti la Zarnesti. Traseul se caracterizeaza prin lungimea, profilul si exigentele tehnice specifice mediului alpin al Pietrei Craiului. Poate participa orice iubitor al sportului si al miscarii in natura, insa este necesara o stare buna de sanatate, un nivel bun de antrenament si o vârsta minima de 18 ani.

Detalii: http://www.carpathianman.ro

 

Maratonul Bucuresti (14, 15 octombrie)

Evenimentul din acest an cuprinde curse pentru adulti, cursa fotoliilor rulante, maraton, semimaraton, individual 10k, maraton stafeta, cursa popular, cursa adolescentilor, cursa copiilor si jogging in scutece. Pentru a va inscrie exista doua modalitati: a) online (posibil doar pâna la un anumit termen. Detalii gasiti pe site-ul competitiei http://bucharest-marathon.com/) si b) la Sport Expo.

In 2016, Bucharest Running Club, organizatorul competitiei, a anuntat ca peste 14.000 de participanti din peste 60 de tari au luat startul la Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti.

Detalii: http://bucharest-marathon.com/

(c) bucharest-marathon.com

 

Infinit 4X400m 6H (28 octombrie, stadionul Iolanda Balas Soter, Bucuresti)

Competitia presupune o intrecere desfasurata pe distanta a 6 ore in care 4 sportivi care formeaza o echipa isi transmit de la unul la altul, si de la o tura la alta, un baton (un bat) - in ce ordine doresc si incearca sa acopere  o distanta cât mai lunga (cât mai multe ture de stadion) in 6 ore, cât dureaza proba!

Detalii suplimentare: https://www.facebook.com/events/1832919440370410

Succes si nu uita ca medaliile tale merita un loc de cinste!

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out