Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Snowboardingul este un sport care in ultimii ani a castigat din ce in ce mai multa expunere, aducand nume atat vechi, cat si noi in luminile scenei. Cu atat de multe evenimente si campionate diferite, este imposibil sa facem o lista definita a celor mai buni rideri, dar urmatoarele nume sunt, cu siguranta, cele pe care sa le urmaresti pe podiumul castigatorilor, in ​​viitorul apropiat.

SHAUN WHITE

White a inceput sa faca snowboard la varsta de sase ani si, in decurs de un an, a castigat primul sau sponsor. S-a dovedit ca sportivul a fost o investitie de afaceri excelenta, dupa ce a castigat 2 medalii de aur olimpice, 15 medalii de aur la X-Games si 10 premii ESPY in anii care au urmat.

Si nu se opreste acolo. Cu Nike si GoPro printre sponsorii sai actuali, ca sa nu mai vorbim de o larga serie de acorduri de sponsorizare, White este cel mai bine platit snowboarder din lume.

 

KATIE ORMEROD


(c) Red Bull

Inca in adolescenta, Katie Ormerod este, fara indoiala, una dintre stelele stralucitoare ale lumii acestui sport. Cu numeroase victorii la activ, Katie a venit a doua in 2013 la slopestyle Burton European Junior Open si a devenit una dintre cele doar cinci femei din lume care a aterizat vreodata intr-un backflip dublu.

 

 

MARK MCMORRIS

Canadianul Mark McMorris a obtinut un statut legendar in lumea snowboardingului in 2011, cand la varsta de 17 ani a devenit primul snowboarder care a reusit sa aterizeze cu succes intr-un backflip triplu, un trick ce parea imposibil pana la el.

In anul urmator, McMorris a devenit unul dintre putinii care au reusit sa obtina dublu aur la acelasi eveniment Winter X Games, obtinand victorie in ambele evenimente Big Air si Slopestyle, devenind prima persoana care a aterizat intr-un triplu in istoria Jocurilor X.

 

Sale

Unavailable

Sold Out