Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Nu mai este un secret ca sportul de performanta inseamna multa munca si compromisuri. Orele nenumarate de antrenament, perioadele lungi de turnee sau cantonament fac din timpul liber al sportivilor un deziderat dificil de atins. Dar ce fac totusi cand au timp liber?

Pentru Roger Federer, jucator de tenis, multiplu castigator de grand slam, timpul liber inseamna familia. Pentru mine, sincer, este foarte important sa exploatez la maxim timpul liber alaturi de sotia mea, Mirka, si de copiii nostri, pentru ca aceasta perioada, cat sunt ei mici, nu se va mai intoarce nicioadata. Si eu si sotia mea incercam sa petrecem cat mai mult timp cu fetele si baietii nostri.

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai celebri fotbalisti ai lumii, care evolueaza in prezent la clubul spaniol Real Madrid, isi dedica si el timpul liber familiei si prietenilor, insa are si o adevarata pasiune pentru bingo, un joc de noroc. Sa joci bingo poate fi palpitant. Poti astepta mult timp un singur numar pentru a incheia un joc in timp ce iti vezi prietenii sperand si ei sa aiba parte de numarul norocos.

 

Intrebat cum arata o duminica ideala pentru el, Sebastian Vettel, pilot german si multiplu campion de Formula 1, a raspuns simplu. Sa stau acasa, sa dorm pana tarziu si sa petrec timp cu familia si prietenii.

Nici pentru Simon Biles, multipla campioana mondiala si olimpica la gimnastica, lucrurile nu sunt cu mult diferite. In timpul liber ii place sa mearga la shopping si sa iasa in oras cu prietenii.

Petrecerea timpului liber ne ajuta sa descoperim si o alta fata a oamenilor pe care de cele mai multe ori ii cunoastem doar din perspectiva performantelor sportive. Familia, prietenii si pasiunile reprezinta pentru ei, ca si pentru noi, modalitatea cea mai placuta de a petrece timpul liber.

 

Va dorim un final de saptamana relaxant,

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out