Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Squash

Squash este un sport de minge jucat de doi (simplu) sau patru jucatori (dublu) intr-un teren cu patru pereti, cu o minge mica. Jucatorii trebuie sa alterneze lovind mingea cu racheta si sa loveasca mingea pe suprafetele jucabile ale celor patru pereti ai terenului.

Jocul a fost numit anterior rachete de squash, o referinta la mingea "squashable" moale utilizata in joc.

Organul de conducere al Squash, Federatia Mondiala de Squash (WSF) este recunoscuta de Comitetul International Olimpic (IOC), dar sportul nu face parte din Jocurile Olimpice, in ciuda unui numar de aplicatii. Suporterii continua sa faca lobby pentru includerea sa intr-un viitor program olimpic.

 

Box

Boxul (sau pugilismul) este un sport martial stravechi (probabil cel mai vechi sport martial, cu origini preistorice), in care doi concurenti, cu greutati similare, lupta cu ajutorul pumnilor, intr-o serie de reprize, numite runde.

Victoria este obtinuta in urma punctelor date pentru lovituri de catre juriu, sau atunci cand adversarul este doborat la pamant si nu reuseste sa se ridice inainte ca arbitrul sa termine de numarat pana la 10, (engleza Knockout sau KO) sau cand adversarul este prea ranit pentru a continua.

 

Badminton

Badmintonul este un sport in care doi jucatori sau doua perechi de jucatori joaca plasandu-se fiecare de cate o parte a unui fileu, care imparte terenul dreptunghiular in doua jumatati egale.

Cei doi jucatori sau doua perechi castiga puncte lovind un fluturas (minge) cu racheta astfel incat acesta sa treaca peste fileu si sa aterizeze in terenul advers.

Badminton este adesea jucat ca o activitate casual in aer liber intr-o curte sau pe o plaja; jocurile formale sunt jucate pe un teren dreptunghiular.

Jocul european a fost dominat de Danemarca, dar a devenit foarte popular in Asia, cu competitii recente dominate de China. Incepand cu anul 1992, badminton a devenit sport olimpic de vara, cu cinci evenimente: simplu, barbati, dublu, dublu pentru femei si dublu mixt.

 

Distractie placuta! :)

 

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out