Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida
  • 5 Motive Sa Incepi sa Inoti

    Postat pe de Victory Hangers®

    5 Motive Sa Incepi sa Inoti.
    Inotul este un sport benefic pentru minte si trup. Poate fi practicat de copii, adulti si totodata oameni mai in varsta.

    5 Motive Sa Incepi sa Inoti - Partea buna e ca inotul este de fapt recomandat si atunci cand te confrunti cu dureri de spate sau dureri musculare. Iata cateva motive care te vor ajuta sa incepi sa mergi la bazin macar o data...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Cele mai populare trei sporturi din lume

    Postat pe de Victory Hangers®

    O lume intreaga iubeste sporturile, insa sunt cateva care au cucerit globul. Practicate sau doar urmarite cu entuziasm, aceste sporturi au adunat milioane de pasionati. Sportul-rege este usor de intuit, insa locurile 2 si 3 sunt surprinzatoare! :)

    1. Fotbalul: Peste 3,5 miliarde de oameni, de pe toata planeta, se uita anual la fotbal. Acest sport a fost inventat in 1863 la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Tot atunci...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Inspiratie pentru alergatori

    Postat pe de Victory Hangers®

    Alaturi de suporturile clasice, am dezvoltat o linie de suporturi de medalii creative, care sa poarte cu mandrie insemnele victoriilor obtinute. Aceste suporturi sunt mai mult decat o galerie a succesului, sunt un indemn la mai mult, o incurajare catre realizarea suprema.

    Am adunat aici mai multe suporturi pentru cei care alearga, atleti profesionisti sau amatori pasionati de crosuri, maratoane sau triatloane.

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Probe inedite din istoria Jocurilor Olimpice

    Postat pe de Victory Hangers®

    Jocurile Olimpice sunt cele mai vechi si cele mai prestigioase competitii mondiale, astfel ca se bucura de respect si admiratie peste tot in lume. Insa au fost momente din istoria acestor jocuri cand au existat probe ciudate - neasteptate, amuzante sau poate chiar intrigante pentru iubitorii de astazi ai sportului.

    Iata o selectie a acestor competitii inedite din cadrul Olimpiadei:

    1. Inot sincron solo: o proba oximoron, daca ne gandim ca un singur...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Inspiratie de la marii campioni

    Postat pe de Victory Hangers®

    Te antrenezi, lupti, pierzi, castigi - sportul este un carusel al emotiilor, incercarilor, efortului si ambitiei. Cand lupta ti se pare grea, cauti motivatia in povestile celor mai buni, care nu au incetat niciodata sa creada in visul lor.

    Iata cateva citate memorabile care sa te inspire:

    "Campionii nu se nasc in salile de sport. Campionii sunt facuti din ceea ce au mai adanc sadit in ei: o dorinta, un...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

Sale

Unavailable

Sold Out