Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida
  • Trei evenimente sportive la care sa participi alaturi de copii

    Postat pe de Victory Hangers®

    Pentru ca cei mici nu ar trebui sa fie sarbatoriti doar astazi, de 1 iunie, iti propunem cateva evenimente sportive la care poti participa alaturi de ei. Ofera-le un pic din timpul tau si bucuria de a imparti emotiile competitiei si medalia de la final!

    1. Crosul Companiilor (Bucuresti, 25 iunie)

    Evenimentele de la Crosul Companiilor B2Run vor fi impartite in doua probe: “individual” si “echipa”. Daca alegi proba de echipa, trebuie...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Trei triatloane la care sa participi in aceasta vara

    Postat pe de Victory Hangers®

    Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca cele mai multe competitii sunt pe cale sa inceapa. Peste 10 triatloane vor avea loc in Romania, mai aproape sau mai departe de Bucuresti, pe malul marii sau pe crestele muntilor, toate celebrand bucuria sportului in mijlocul naturii.

    Mai jos iti prezentam trei competitii care, cu siguranta, iti vor starni interesul!

    1. Triatlon Fara Asfalt Intersport la mare (Data: 3 iunie; Locatia: 2...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • 7 lucruri interesante despre sporturile nautice

    Postat pe de Victory Hangers®

    De-a lungul timpului, sporturile pe apa au fost mereu fascinante, atat ca activitati de performanta, cat si ca hobby-uri. Noi am adunat mai multe curiozitati despre diferite sporturi, lucruri mai putin cunoscute si cu siguranta interesante pentru orice iubitor al apei:

    1. Canotaj: Canotoarele trebuie sa aiba inaltimea minima de 1.70 m si canotorii de 1.80 m. Inaltimea canotorilor este importanta deoarece, cu cat inaltimea este mai mare, cu atat...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Suporturile noastre ingenioase

    Postat pe de Victory Hangers®

    Daca vrei sa iesi din tipare si clasicele suporturi nu iti sunt de ajuns, noi iti punem la dispozitie un configurator care te va ajuta sa iti dezvolti propria creatie. Nicio idee nu este prea indrazneata pentru noi si niciun suport imposibil de facut!

    Pentru a-ti da cateva puncte de plecare, am reunit o serie de propuneri pe toate gusturile… emotionale, amuzante sau, de ce nu, ironice.

    Vom incepe...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Medaliile mele. Drumul catre un nou vis

    Postat pe de Victory Hangers®

    Unde se nasc prima data visele? In inima noastra. De acolo porneste totul.

    Intotdeauna ceea ce iti doresti are legatura cu cine esti. Ceea  ce vrei sa faci este un mesaj despre tine, adresat lumii. Mai tii minte prima iesire la alergat? Epuizarea dupa primele sute de metri? O amintire. Acum privesti la rotunjirea aurita si te minunezi ca atunci, la linia de finish a primului tau semimaraton. O medalie....

    CONTINUAȚI LECTURĂ

Sale

Unavailable

Sold Out