Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Am reunit pentru voi o serie de curiozitati din lumea sportului, care sa va binedispuna inainte de weekend. Si, de ce nu, poate chiar sa va inspire sa faceti putina miscare in aer liber, in diminetile de primavara ce urmeaza.

Cel mai rapid schior din lume este americanul Jeffrey Hamilton a atins viteza incredibila de 240 km/h, in aprilie 1995, la Vars (Franta).

Mingea de badminton atinge in mod frecvent viteza de 200km/h.

Golful este singurul sport ce a fost jucat pe Luna. Prima minge de golf a fost lovita pe suprafata Lunii pe 6 februarie 1971, de Alan Shepard.

Etimologia cuvantului golf se pare ca se datoreaza unei greseli de pronuntie a scotienilor din Evul mediu care au preluat acest joc de la olandezi. In olandeza jocul se numea "kolf" sau "kolve" si insemna "club". Scotienii insa l-au tranformat in "gouf" sau "golve" si astfel s-a transmis pana in prezent in forma "golf". Unii interpreti mai spun ca de fapt golf vine de la sintagma "Gentlemen Only, Ladies Forbidden", insa originea nu este sigura.

Ferenc Szisz din Romania a fost castigatorul primei editii de Formula 1, desfasurata in Franta in anul 1906. Ferenc Szisz a condus atunci o masina Renault.

Brazilianul Pele a inscris cele mai multe goluri in istoria fotbalului: 1.281 goluri in 1,363 meciuri oficiale, intre 7 septembrie 1956 si 1 octombrie 1977.

Cel mai tanar castigator al prestigiosului turneu de tenis de la Wimbledon este Martina Hingis, care a invins la dublu in 1996, la varsta de 15 ani. La simplu barbati, recordul ii apartine germanului Boris Becker. In momentul primei sale victorii in 1982, abia implinise 17 ani.

Curling este singurul sport de echipa din lume unde nu se folosesc arbitri. Sportul dateaza inca din 1540 si este originar din Scotia.

Pescuitul este sportul cu numarul cel mai mare de participanti din intreaga lume.

Va dorim si noi sa fiti campioni, pionieri, deschizatori de drumuri! Cu suporturi Victory Hangers pline de medalii!

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out