Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Alimente pentru Cresterea Masei Musculare

Cea mai mare majoritate a atletilor considera steroizii ca cel mai avantajos mod de a capata masa musculara dorita. Problema este ca dupa o expunere prelungita la steroizi, sanatatea poate fi afectata. Specialistii recomanda consumul urmatoarelor alimente care ajuta la marirea masei musculare. Ma putini steroizi…si mai multa mancare sanatoasa:

Pestele - Daca doresti sa iti intaresti musculatura, introdu in dieta ta consumul de peste. In special, ar trebui sa consumi somon, ton si sardine care sunt surse foarte bogate de Omega 3 si aminoacizi. Consuma aceste tipuri de peste de 2-3 ori pe saptamana.

Laptele - Consumul regulat de lapte ajuta la arderea grasimilor dar si la cresterea masei musculare. Consuma 1-2 pahare de lapte dupa antrenament. Acest aliment are si rolul de a creste rezistenta organismului tau, ceea ce este important daca practici sport. De asemenea, iaurtul este la fel de important. Acest aliment ajuta nu numai la cresterea masei musculare dar si la inatrirea sistemului osos.

Alimente Recomandate pentru Cresterea Masei Musculare

Oul Fiert- Un ou contine aproximativ 5-6 grame de proteina naturala de cea mai buna calitate. De asemenea, ouale contin mai mult de 8 amino acizi care sunt necesari pentru refacerea tesutului muscular si absorbtia corecta de calciu, fier si zinc.

Carnea de Vita- aceasta carne este bogata in fier, zinc si Vitamina B. Consumul de carne de vita va fuziona sistemul tau cu proteina de cea mai buna calitte. Tine minte ca nu toate proteinele sunt la fel din ounct de vedere calitativ. Acest tip de carne contine de asemennea amino acizi care lucreaza impreuna cu insulina la promovarea cresterii mase musculare. Alterneaza consumul de carne de vita cu cel de pui fara pielita – care este la fel de benefic penru masa musculara.

 

Daca doresti sa iti cresti motivatia si increderea in sine, etaleaza medaliile tale sportive cu ajutorul frumoaselor suporturi pentru medalii Victory Hangers®.
Acum poti chiar sa creezi propriul tau suport de medalii, exact asa cum iti doresti.

Sale

Unavailable

Sold Out