Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Amintirile cele mai de pret ale unei familii se formeaza in living.
Toti cei din familie se aduna aici ca sa-si impartaseasca trecutul si viitorul, sa rada, sa-si spuna tristetile, sa sa se felicite si sa se incurajeze. Asa ca nici nu se putea un loc mai potrivit in care sa-ti asezi suportul de medalii decat acest centru fizic si spiritual al casei.

In plus, in living poti primi invitatii, care aduc casei energiile lor. Din punct de vedere psihologic, livingul reflecta modul in care esti perceput de lumea exterioara si locul pe care il ocupi in societate. Livingul trebuie sa fie comfortabil, placut si linistitor.

Trebuie sa fie decorat cu cele mai frumoase amintiri, la vederea carora sa fii fericit, mandru si implinit. Aici trebuie sa fie medaliile tale, victoriile tale sportive, asezate frumos pe suportul Victory Hangers.

O atentie deosebita trebuie sa acorzi feng shui-ului acestei camere, care influenteaza unitatea, prosperitatea si succesul tau. Cateva principii feng shui pot veni in ajutorul tau, pentru armonia casei.

Un punct central de interes in living este biblioteca.

Aceasta trebuie sa aiba cat mai multe usi si cat mai putine rafturi deschise, deoarece muchiile acestora ne pot rani si pot trimite energii negative.

Materialele si decoratiunile pe care le folosesti in biblioteca trebuie sa aiba forme regulate, simetrice, pentru echilibru si un drum drept in viata. Si, bineinteles, pentru cat mai multe finish-uri de cursa reusite! :)

Suporturile de medalii Victory Hangers sunt ideale pentru a fi asezate aici, respectand regulile feng shui: sunt create din otel inoxidabil satinat, de calitate superioara, iar fontul folosit poate fi acela care se potriveste cel mai bine casei tale.

In plus, ele pot fi configurate astfel incat sa fie simetric structurate, pentru armonie desavarsita. Aici iti personaliza propriul tau suport, utilizand configuratorul nostru special.

In viziunea chinezilor, formele rotunde sunt un simbol al banilor. De aceea, este bine sa avem cat mai multe obiecte cu aceasta forma sau avand colturile rotunjite.

Mai mult, familiile chineze expun adesea pe peretii livingului ideograme cu binecuvantari sau tablouri atent alese, pentru prosperitate, sanatate si viata lunga. Desigur, colectia ta de medalii poate fi un astfel de detaliu asezat pe perete, ce iti aduce bucurie si bunadispozitie de cate ori o privesti. :)

Fiecare colt al livingului corespunde unei parti a vietii tale, asa ca trebuie sa faci energizarea in mod corespunzator. Coltul bunastarii este situat in sud-est, unde poti aseza statuete feng shui sau, bineinteles, suportul de medalii, ce va atrage si mai multe reusite. Acesta mai poate fi plasat si in coltul faimei din sud, pentru mai mult noroc.

In nord este sectorul carierei si al promovarii , iar in est este cel sanatatii si al familiei, unde putem aseza fotografii cu toti membrii familiei, multe plante si alte marturii ale succesului personal si familial, precum medaliile si trofeele tale.

Respectand aceste simple reguli, poti aduce energiile benefice in casa ta, pentru un viitor luminos si fericit. Alege sa iti configurezi pe site-ul VictoryHangers.ro si propriul suport de medalii, care sa corespunda spatiului tau si care sa fie simbolul implinirii ambitiilor si visurilor tale.

Echipa Victory Hangers,

suport medalii

cadouri pentru victoriosi

Sursa: efengshui.ro

Sale

Unavailable

Sold Out