Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida
  • Trei evenimente sportive la care sa participi alaturi de copii

    Postat pe de Victory Hangers®

    Pentru ca cei mici nu ar trebui sa fie sarbatoriti doar astazi, de 1 iunie, iti propunem cateva evenimente sportive la care poti participa alaturi de ei. Ofera-le un pic din timpul tau si bucuria de a imparti emotiile competitiei si medalia de la final!

    1. Crosul Companiilor (Bucuresti, 25 iunie)

    Evenimentele de la Crosul Companiilor B2Run vor fi impartite in doua probe: “individual” si “echipa”. Daca alegi proba de echipa, trebuie...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Inspiratie pentru alergatori

    Postat pe de Victory Hangers®

    Alaturi de suporturile clasice, am dezvoltat o linie de suporturi de medalii creative, care sa poarte cu mandrie insemnele victoriilor obtinute. Aceste suporturi sunt mai mult decat o galerie a succesului, sunt un indemn la mai mult, o incurajare catre realizarea suprema.

    Am adunat aici mai multe suporturi pentru cei care alearga, atleti profesionisti sau amatori pasionati de crosuri, maratoane sau triatloane.

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Trei triatloane la care sa participi in aceasta vara

    Postat pe de Victory Hangers®

    Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca cele mai multe competitii sunt pe cale sa inceapa. Peste 10 triatloane vor avea loc in Romania, mai aproape sau mai departe de Bucuresti, pe malul marii sau pe crestele muntilor, toate celebrand bucuria sportului in mijlocul naturii.

    Mai jos iti prezentam trei competitii care, cu siguranta, iti vor starni interesul!

    1. Triatlon Fara Asfalt Intersport la mare (Data: 3 iunie; Locatia: 2...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • 5 maratoane inedite la care sa alergi in acest an

    Postat pe de Victory Hangers®

    Daca esti pasionat de alergare si cauti maratoane speciale, care sa iti ofere atat provocari pe masura, cat si povesti si peisaje memorabile, noi iti oferim cateva idei. Propunerile noastre vor multumi, cu siguranta, atat iubitorii de natura, cat si pasionatii care vor sa mearga pe urmele istoriei.

    1. Ecomarathonul Moieciu de Sus (6 mai 2017) este organizat de Centrul de Ecologie Montana, intr-una dintre cele mai pitoresti zone din...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Configureaza-ti singur colectia de victorii !

    Postat pe de Victory Hangers®

    Configureaza-ti singur colectia de victorii !

    Victoria nu vine usor! Cere saptamani, luni, ani, te costa efort si sacrificii si, mai presus de toate, rabdare si determinare! Raman in urma amintiri, sufletul ti se lumineaza atunci cand iti amintesti clipa invingatoare si, desigur, medaliile te umplu de mandrie.

    Asa ca… de ce sa nu scoti din sertar insemnele victoriei tale? De ce sa nu le ai aproape zi de zi,...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

Sale

Unavailable

Sold Out