Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca cele mai multe competitii sunt pe cale sa inceapa. Peste 10 triatloane vor avea loc in Romania, mai aproape sau mai departe de Bucuresti, pe malul marii sau pe crestele muntilor, toate celebrand bucuria sportului in mijlocul naturii.

Mai jos iti prezentam trei competitii care, cu siguranta, iti vor starni interesul!

1. Triatlon Fara Asfalt Intersport la mare (Data: 3 iunie; Locatia: 2 mai, jud. Constanta)

Probele constau in 1000 m de inot in mare, 32 km cu bicicleta si 6 km de alergare. Traseul nu are dificultati tehnice, iar daca esti antrenat, va fi o cursa spectaculoasa! Daca esti la inceput, va fi o tura relaxata prin locuri cu peisaje surprinzatoare. Daca iti place doar una dintre probe, fa-ti o echipa si participa la stafeta! Mai multe detalii aici.

2. Xsalt Triathlon Sf. Ana (Data: 8 iulie; Locatia: Lacul Sf. Ana, Baile Tusnad, jud. Harghita)

Baile Tusnad se mandresc cu cel mai curat aer din tara, asa ca acest triatlon nu merita ratat! Proba Xsalt individual, cat si stafeta pentru familii, presupun 900 m inot, aproximativ 25-27 km ciclism si 6,2 km alergare. Triatlonul se va desfasura in zona lacului Sfanta Ana, singurul lac vulcanic din Romania, si in imprejurimi. Mai multe detalii aici.

3. Pegas Triathlon Buftea (Data: 22 iulie; Locatia: Domeniul Stirbey, Buftea, jud. Ilfov)

Daca ai cel putin 17 ani, poti participa la proba Sprint (600 m inot, 19 km ciclism, 4,7 km alergare). Iar daca ai peste 20 de ani si o buna rezistenta, proba Olimpica este pentru tine (1,5 km inot, 38 km ciclism, 9 km alergare)! Probele au loc in Buftea si pe domeniul Stirbey, celebru pentru eleganta si frumusetea gradinilor sale. Mai multe detalii aici.

Mult succes!

Echipa Victory Hangers,

suport medalii

cadouri pentru victoriosi

Sale

Unavailable

Sold Out