Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Jocurile Olimpice sunt cele mai vechi si cele mai prestigioase competitii mondiale, astfel ca se bucura de respect si admiratie peste tot in lume. Insa au fost momente din istoria acestor jocuri cand au existat probe ciudate - neasteptate, amuzante sau poate chiar intrigante pentru iubitorii de astazi ai sportului.

Iata o selectie a acestor competitii inedite din cadrul Olimpiadei:

  1. Inot sincron solo: o proba oximoron, daca ne gandim ca un singur sportiv nu se poate sincroniza cu nimeni altcineva. Intre 1984 si 1992, aceasta a fost o proba oficiala a Jocurilor Olimpice.

Sursa foto: Pinterest.com

2. Inot cu obstacole: pentru prima si ultima data, la Olimpiada din 1900, a fost inclusa in JO proba de inot in Sena, un rau cunoscut ca fiind foarte noroios. Concurentii erau nevoiti sa parcurga o cursa de 200 de metri, plina de obstacole. In plus, pentru ca Jocurile din 1900 au coincis cu Targul Mondial din Paris, acestea au devenit aproape un circ, incluzand probe precum stinsul focului, ridicatul zmeului, trasul cu tunul si cursele de porumbei.

Sursa foto: Irishtimes.com

3. Probe de arta si literatura: Pana in anul 1952, Olimpiada a inclus competitii precum cele de poezie, care erau populare pentru creatiile de ode si poeme, de muzica, pictura, sculptura si arhitectura.

Sursa foto: Huffingtonpost.com

4. Duelul cu pistoale: Aceasta proba pare rupta din istorie, tinand cont de numele sau. Din fericire, concurentii nu trageau unul in celalalt, ci in niste papusi create special pentru aceasta competitie. Din pacate, la Olimpiada din Paris din 1900 a existat si o proba in care concurentii trageau in porumbei.

Sursa foto: Thegunandgearstore.com

5. Skijoring: In 1928, la Olimpiada de la St. Moritz, a fost creata aceasta proba, care presupunea faptul ca toti concurentii erau trasi pe schiuri de cai sau catei. Puteau face acrobatii din mers sau, pur si simplu, sa concureze la viteza.

Sursa foto: Dogs.thefuntimesguide.com

La final, noi nu putem decat sa ne bucuram ca jocurile de astazi au un grad satisfacator de normalitate si de decenta. Asa ca... mult spor la antrenamente si mult succes la medalii!

Echipa Victory Hangers,

suport medalii

cadouri pentru victoriosi

Sale

Unavailable

Sold Out