Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Traim pe fuga, intr-o lume devenita prea mica pentru o populatie in continua crestere.

Muncim mult si mancam dezorganizat, respiram insuficient si incorect si avem mereu mustrari de constiinta cand realizam ca facem prea putin pentru noi insine.

Vestea buna este ca am devenit constienti de importanta miscarii si ca reusim, din ce in ce mai mult, sa ne bucuram de ceea ce ne inconjoara.

 

(Foto credit: http://sportnaturecomtois.forumpro.fr)

 

Ne bucuram cand, in dupa-amiezele insorite, chiar daca temperatura este inca scazuta, vedem foarte multi oameni facand sport in aer liber, alergand sau mergand cu bicicletele ori preferand plimbari lungi si revigorante.

Este un prim pas spre ceea ce conteaza cu adevarat, spre natura, spre libertate, iar acest lucru poate constitui prima initiativa adevarata in protejarea naturii ca mediu absolut de viata.

Practicarea unui sport in aer liber ne ajuta sa ne integram mai bine in mediul din care facem parte si pentru care am fost conceputi. Organismul uman nu este proiectat pentru spatii inchise, cabine depresurizate, temperaturi controlate si ventilatie artificiala cu aer recirculat.

El este facut sa respire aer la “prima mana”, sa infrunte schimbari de temperatura la care s-a adaptat in milioane de ani si sa alerge, sa se catere, sa isi foloseasca musculatura in toate formele posibile.

Nu poti face ceva mai bun pentru corpul tau decat sa ii dai sansa la miscare in parc, la munte sau intr-o padure. Mecanismele de functionare se vor activa la capacitate maxima si sangele pompat iti va pune toate organele la lucru.

Iti amintesti senzatia de bine, obrajii rosii si inima batand puternic dupa o cursa de alegare in parc? De ce nu ai face asta mai des? Bicicleta, skateboard, role si un pic de energie si determinare iti vor transforma ziua intr-un succes pentru tine, pentru viata.

Cand vremea permite, bicicleta este cel mai bun mijloc de deplasare in oras, iar cu putin exercitiu vom putea chiar parcurge distantele mult mai repede decat cu masina sau mijloacele de transport in comun. Plus ca protejam natura si reducem amprenta de carbon.

Totul incepe cu pasi marunti, asa ca poti sa iti propui pentru inceput sa practici sport sau miscare in aer liber o data pe saptamana si sa cresti progresiv cota odata cu trecerea saptamanilor. Vei capata rezistenta, armonie, sanatate sporita si …dependenta. Somnul va fi mai profund si superior calitativ, iar senzatia de implinire va fi mult mai mare.

Nu uita sa ai mereu o sticla de apa cu tine, sa te hidratezi periodic si corespunzator si sa incluzi si echipamentul de protectie adaptat la sportul practicat si la deplasarea prin oras. La urma urmei, pornesti intr-o aventura.

Echipa Victory Hangers

 

Sale

Unavailable

Sold Out