Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

 

  1. Este distractiv

In primul rand, schiul este, probabil, unul dintre cele mai placute sporturi – poti pleca la schi in gasca, cu prietenii!

Este nevoie de putina practica pentru a ajunge la un nivel in care poti merge bine, dar dupa cateva lectii si cateva saptamani (calatorii) pe zapada, vei incepe sa te simti confortabil.

  1. Exercitiu excelent de fitness

Cand plecati cu prietenii in excursie la schi, probabil ca veti fi pe partie un numar bun de ore in fiecare zi si astfel o sa descoperiti grupe musculare pe care nu stiati ca le aveti! Schiul arde calorii si te tine intr-un tonus de invidiat, chiar daca este sezonul rece si se presupune ca e o perioada in care iti iesi din forma.

 

  1. Peisaje uimitoare

Peisajele de iarna din statiunile de schi si din munti sunt incredibile, asa ca veti pleca acasa cu fotografii si amintiri de neuitat.

 

  1. Vacante grozave cu prietenii

Aceste iesiri sunt o ocazie unica de a lega prietenii sau de a le consolida pe cele deja existente. Un grup de prieteni apropiati, care ziua fac sport si seara povestesc verzi si uscate la un vin fiert – nu e asta oare imaginea fericirii?

 

  1. Natura, aer curat

Muntii iarna si mai ales tu in munti facand miscare iarna – e o formula a sanatatii garantate. Doza aceasta de energie te va insoti o buna parte din an.

 

Te-am convins sa te apuci de schi? :)

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out