Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

 

De mici mergeam pe triciclete si biciclete iar invatarea miscarii a venit natural, dupa ceva cazaturi si teama alungate de incurajarile parintilor sau prietenilor mai avansati.

Atunci nu parea o mare filosofie, iar mersul pe bicicleta odata invatat ramane printre deprinderile noastre intreaga viata , stim cu totii ca “mersul pe bicicleta nu se uita niciodata”.

 

(foto credit: Pinterest)

 

Vad insa, deseori, copii si adulti mergand pe bicicleta defectuos, ori cu picioarele prea flexate sau dimpotriva prea intinse, ori cu spatele nenatural de drept ori prea incovoiat. Avantajul este ca inveti repede miscarea dar dezavantajul major este ca deprinderea posturii gresite iti poate afecta capacitatile motrice, geometria coloanei sau chiar articulatiile, la o epuizare in timp indelungat.

De aceea este extrem de important sa te informezi putin inainte sa incepi practicarea acestui sport, la fel ca pentru orice alt sport pe care intentionezi sa il folosesti pentru maximizarea capacitatilor tale nu pentru deteriorare.

Bicicletele au aparut pentru prima data in secolul al 19-lea si cuantifica in zilele noastre peste 1 miliard de detinatori fiind modalitatea cea mai rapida, eficienta, curata de transport pe distante scurte.

O metoda de buna de a invata postura potrivita si reglarea optima a bicicletei se poate face urmand cateva sesiuni de indoor cycling cu instructor. Acesta te va invata regulile de baza pentru potrivirea bicicletei si pentru corectia pozitiei spatelui, bratelor si umerilor, in timpul pedalarii

Indoor Cycling sau Spinning este o modalitate de pedalare in sala de antrenament, intr-un studio unde exista un grup ce practica miscarea pe o tema muzicala data cu un instructor care ghideaza desfasurarea si dicteaza ritmul si setarile bicicletei.

Orele pot fi concepute pe intensitate mare si rezistenta mare sau pedalarea poate fi facuta foarte rapid, pe un ritm alert utilizand o intensitate mica.

Totul depinde de obiectivele personale corelate cu stilul intructorului si scopul orei.

Partea placuta este sincronizare cu ritmul muzicii, de cele mai multe ori playlist-urile fiind concepute foarte atent pentru a-ti conferi un plus de energie in momentele de final, cand epuizarea isi spune cuvantul.

Alternarea intervalelor, “sitting” cu “standing” climbing sau flat, creaza un joc natural si forteaza musculatura, capacitatea pulmonara si ritmul cardiac sa se adapteze la schimbarea de ritm si intensitate.

Pentru 50 de minute, mintea este oprita din tumultul zilnic, pentru ca pur si simplu nu te mai poti concentra pe altceva decat pe exercitiul facut.

De ce Indoor Cycling?

  • este o modalitate perfecta de antrenament si mentinere;
  • elimina anxietatea si stresul, te face sa uiti de orice alte situatii;
  • consumi calorii si tonifiezi musculatura;
  • antrenezi inima si ajută la îmbunătăţirea sistemelor cardio vascular şi respirator
  • poate fi practicat la orice varsta
  • necesita echipament minim
  • te forteaza sa te hidratezi optim inainte, in timpul si dupa antrenament, pierderea de apa este mare.

Antrenament eficient iti dorim!

Echipa Victory Hangers

 

Sale

Unavailable

Sold Out