Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Lumea sportului isi deschide iar portile si promoveaza includerea de noi provocari pentru lista de premianti.

In 2020, Comitetul International Olimpic (CIO) a inclus 5 noi discipline cu potential de podium: karate, skateboard, baseball, surf si escalada sportiva.

Noile sporturi sunt mult orientate spre zona tinerilor, confera egalitate intre sexe, putand fi practicate de toata lumea si schimba viziunea asupra activitatilor de competitie, incluzand noutatea si inovatia.

Daca primele 4 sunt cunoscute suficient, despre escalada sportiva se stiu mai putine.

De la cataratul in copaci si alergatul prin curtea scolii in cautare de noi stalpi de dovedit, practica la nivel sportiv a dat noi valente doritorilor de senzati tari la inaltime, devenind un sport sanatos, datator de adrenalina, ce presupune nu doar o buna conditie fizica dar si curaj si o stare optima de sanatate.

Antrenamentul se poate desfasura atat indoor in sala de specialitate,cat si outdoor si poate dezvolta armonios capacitatile pentru cele 3 probe: escalada-viteza, bouldering si dificultate.

 

Miscarile se bazeaza pe insusirile naturale primare, fiind bine stiut ca organismul uman este facut pentru alergare si catarat, capacitati deosebite diminuate in urma procesului de adaptare in milioane de ani la viata noua  si ceva mai statica de Homo Sapiens.

Mersul regulat la panou sau la stanca, cu multa determinare si talent, poate face din orice aspirant un potential participant la olimpiada, mai ales  ca Federatia Romana de Atletism si Comitetul Olimpic Roman incurajeaza participarea primilor romani la probele de la Tokio din 2020.

Cel mai interesant detaliu este ca iti poti invinge teama de inaltime, incercand sa lucrezi direct cu ea. Escalada nu inseamna doar practicanti fara teama de inaltime, multi dintre alpinistii de performanta au inceput antrenamentele incercand sa isi depaseasca fobia.

Beneficiile includ si o capacitate pulmonara crescuta, musculatura armoniosa , agilitate si rezistenta, motive suficiente ca sa te apuci de treaba cat mai repede.

 

 Ne vedem la Tokio? :-)

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out