Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida
 • Cele mai populare trei sporturi din lume

  Postat pe de Victory Hangers®

  O lume intreaga iubeste sporturile, insa sunt cateva care au cucerit globul. Practicate sau doar urmarite cu entuziasm, aceste sporturi au adunat milioane de pasionati. Sportul-rege este usor de intuit, insa locurile 2 si 3 sunt surprinzatoare! :)

  1. Fotbalul: Peste 3,5 miliarde de oameni, de pe toata planeta, se uita anual la fotbal. Acest sport a fost inventat in 1863 la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Tot atunci...

  CONTINUAȚI LECTURĂ

 • Trei evenimente sportive la care sa participi alaturi de copii

  Postat pe de Victory Hangers®

  Pentru ca cei mici nu ar trebui sa fie sarbatoriti doar astazi, de 1 iunie, iti propunem cateva evenimente sportive la care poti participa alaturi de ei. Ofera-le un pic din timpul tau si bucuria de a imparti emotiile competitiei si medalia de la final!

  1. Crosul Companiilor (Bucuresti, 25 iunie)

  Evenimentele de la Crosul Companiilor B2Run vor fi impartite in doua probe: “individual” si “echipa”. Daca alegi proba de echipa, trebuie...

  CONTINUAȚI LECTURĂ

 • Trei triatloane la care sa participi in aceasta vara

  Postat pe de Victory Hangers®

  Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca cele mai multe competitii sunt pe cale sa inceapa. Peste 10 triatloane vor avea loc in Romania, mai aproape sau mai departe de Bucuresti, pe malul marii sau pe crestele muntilor, toate celebrand bucuria sportului in mijlocul naturii.

  Mai jos iti prezentam trei competitii care, cu siguranta, iti vor starni interesul!

  1. Triatlon Fara Asfalt Intersport la mare (Data: 3 iunie; Locatia: 2...

  CONTINUAȚI LECTURĂ

 • Probe inedite din istoria Jocurilor Olimpice

  Postat pe de Victory Hangers®

  Jocurile Olimpice sunt cele mai vechi si cele mai prestigioase competitii mondiale, astfel ca se bucura de respect si admiratie peste tot in lume. Insa au fost momente din istoria acestor jocuri cand au existat probe ciudate - neasteptate, amuzante sau poate chiar intrigante pentru iubitorii de astazi ai sportului.

  Iata o selectie a acestor competitii inedite din cadrul Olimpiadei:

  1. Inot sincron solo: o proba oximoron, daca ne gandim ca un singur...

  CONTINUAȚI LECTURĂ

 • Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace

  Postat pe de Victory Hangers®

  In fiecare an, pe 6 aprilie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, ce acorda o importanta vitala impactului pe care sportul il are in comunitate. Prin sport, se pot depasi barierele culturale, lingvistice sau sociale, iar sportul devine astfel un limbaj universal al dezvoltarii sociale si al pacii.

  Ziua de 6 aprilie a fost declarata Ziua Internationala a Sportului...

  CONTINUAȚI LECTURĂ

Sale

Unavailable

Sold Out