Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

In fiecare an, pe 6 aprilie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, ce acorda o importanta vitala impactului pe care sportul il are in comunitate. Prin sport, se pot depasi barierele culturale, lingvistice sau sociale, iar sportul devine astfel un limbaj universal al dezvoltarii sociale si al pacii.

Ziua de 6 aprilie a fost declarata Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace de catre Adunarea Generala a Natiunilor Unite in 2013, ca o completare la Ziua Olimpica sarbatorita an de an pe 23 iunie. De altfel, Ziua Olimpica a fost instituita in 1948 pentru a sustine miscarea olimpica moderna.

Astfel, din anul 2014, 6 aprilie se transforma in ziua pacii si prieteniei, care isi propune sa aduca mai aproape, prin activitati sportive, oameni din toate etniile, religiile sau categoriile sociale. Aceasta initiativa lupta impotriva discriminarii de orice fel, rasismului si inegalitatii dintre sexe. Campania se alatura apelului Secretarului General al ONU, António Guterres, de a face din 2017 ''un an al pacii''.

Astazi, in toata lumea, sunt organizate evenimente si activitati sportive, pentru a celebra aceasta zi si valorile pe care le promoveaza. In plus, organizatiile din toata lumea vorbesc despre campaniile si proiectele pe care le desfasoara. De exemplu, FIFA a creat in 2016 "FIFA Diversity Award", pentru cei care sustin unitatea in diversitate, iar luna trecuta a organizat la Zurich Conferinta pentru Echitate si Incluziune. In plus, Comitetul Olimpic International sarbatoreste in aceasta zi echipa olimpica de refugiati, creata in 2016 la Rio, care intruchipeaza puterea prin care sportul poate uni oameni si poate construi un viitor pasnic si luminos.

Sursa: Agerpres.ro; Sursa foto: Sports.yahoo.com

Echipa Victory Hangers,

suport medalii

cadouri pentru victoriosi

 

Sale

Unavailable

Sold Out