Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Configureaza-ti singur colectia de victorii !

Victoria nu vine usor! Cere saptamani, luni, ani, te costa efort si sacrificii si, mai presus de toate, rabdare si determinare! Raman in urma amintiri, sufletul ti se lumineaza atunci cand iti amintesti clipa invingatoare si, desigur, medaliile te umplu de mandrie.

Asa ca… de ce sa nu scoti din sertar insemnele victoriei tale? De ce sa nu le ai aproape zi de zi, ca o reamintire constanta a puterii si ambitiei tale? Victory Hangers iti vine in ajutor si iti ofera suporturi unice pentru medaliile tale.

Victory Hangers inseamna mai mult decat simple suporturi. Victory Hangers reuneste momentele ce au contribuit la victoria ta… de la noptile nedormite la zilele cu inca un record personal doborat, de la clipele cand credeai ca nu mai poti continua pana la podiumul pe care iti stapaneai cu greu lacrimile de bucurie. Victory Hangers aduna nu doar medalii, ci si amintiri, emotii, stralucire.

Victory Hangers ofera o gama foarte larga de produse, potrivite pentru 56 de sporturi diferite: individuale sau de echipa, de contact, cu racheta sau nautice. Exista o serie de modele predefinite, care corespund acestor sporturi, dar pot fi create si produse unice, personalizate.
Cei mai creativi medaliati isi pot configura propriul suport, alegand variantele puse la dispozitie pe website: https://www.victoryhangers.ro/configurator. Dimensiunile sunt multiple, la fel si optiunile de font si imagini – toate in functie de dorintele viitorului posesor. In plus, suporturile de medalii Victory Hangers sunt realizate din otel inoxidabil satinat, de calitate superioara, si vin la pachet cu instructiuni, suruburi si distantiere, gratuit. Iata mai jos cateva exemple. Te invitam sa te joci cu modulul de configurare si sa iti realizezi dupa bunul plac suportul tau favorit, in functie de sportul practicat, numarul de medalii sau design:

 

Asa ca te invitam sa iti personalizezi propria colectie de victorii, noi ii dam viata, iar tu continui sa o insufletesti cu noi reusite!

Echipa Victory Hangers,

suport medalii

cadouri pentru victoriosi

Sale

Unavailable

Sold Out