Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor !
Sunt mai mult decat sportivi: sunt branduri, sunt eroi, sunt inspiratie. Ambitia, talentul, norocul si efortul continuu i-au adus pe prima treapta a podiumului, unde au ramas pentru mult timp. Si raman chiar si acum in memoria colectiva a tuturor iubitorilor de sport.

In ordine alfabetica, ii prezentam pe cativa dintre cei mai mari sportivi ai lumii din toate timpurile:

MUHAMMAD ALI: Intruchiparea boxului la nivel mondial, Ali a fost mai mult decat un sportiv, el fiind un personaj polarizant si in plan politic sau social. A fost campion la categoria grea in 1964, 1974 si 1978 si numit sportivul secolului XX de catre Sports Illustrated si BBC.

 


Muhamad Ali (c) History.com

USAIN BOLT: Niciodata un sportiv nu a fost numit mai reprezentativ: Lightning Bolt! Detine recorduri olimpice mondiale uimitoare, pe cursele de 100 m si de 200 m.

 


Usain Bolt (c) Youredm.com

DON BRADMAN: Cu siguranta multe dintre realizarile lui Don nu vor fi egalate niciodata. El este cel mai mare jucator de cricket, facut cavaler in 1949 si votat cel mai mare atlet de sex masculin din ultimii 200 de ani de catre Australian Confederation of Sport.

 


Don Bradman (c) Cricmatez.com

ROGER FEDERER: Elegantul tenismen este incomparabil in lumea tenisului. Elvetianul de doar 35 de ani este numit de multi specialisti cel mai bun sportiv din lumea tenisului, din toate timpurile.

 


Roger Federer (c) atpworldtour.com

MICHAEL JORDAN: Pentru mai mult de doua decenii, nenumărate milioane de fani ai baschetului si-ar fi dorit sa fie Mike. El a fost votat de cinci ori cel mai bun jucator NBA si detine cel mai bine vandut brand de incaltaminte sportiva – Air Jordan.

 


Michael Jordan (c) si.com

JAHANGIR KHAN: Pachistanezul este o legenda a squash-ului, un sport extrem de solicitant. A fost invincibil in 555 de meciuri si a castigat British Open 10 ani la rand.

 


Haganir Khan (c) pakistanconnections.com

ROD LAVER: Este idolul lui Federer si singurul tenismen care a reusit sa termine doi ani calendaristici de Grand Slam, castigand campionatele din SUA, Australia si Franta, alaturi de Wimbledon, ca amator, in 1962.

 


Rod Laver (c) Britannica.com

JESSE OWENS: Realizarile lui Owens au fost remarcabile, insa impactul lor global a fost chiar mai mare. A depasit trei recorduri mondiale la Michigan in 1935, insa apogeul carierei sale a fost Olimpiada de la Berlin din 1936, cand a castigat patru medalii de aur la 100 m, 200 m, 4x100 m si saritura in lungime, infuriindu-l pe Hitler care visa la suprematia ariana in lumea sportului.

 

PELE: Singurul jucator care a castigat trei Cupe Mondiale de fotbal si care duce Brazilia spre glorie in 1958, 1962 si 1970. A fost numit jucatorul de fotbal al secolului la nivel mondial.

 


Pele (c) Fifa.com

MICHAEL PHELPS: Cel mai medaliat olimpic, el detine un numar remarcabil de 23 de medalii de aur la cinci Jocuri Olimpice.

 


Michael Phelps (c) businessinsider.com

KELLY SLATER: A participat la 11 campionate mondiale de surf si chiar a aparut in 24 de episoade din popularul show TV "Baywatch" din anii ’90.

 


Kelly Slater (c) outsideonline.com


Speram ca v-au inspirat legendele sportului mondial, va asteptam pe www.victoryhangers.ro cu povesti inspirationale si cele mai frumoase suporturi de medalii!

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out