Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Unde se nasc prima data visele? In inima noastra. De acolo porneste totul.

Intotdeauna ceea ce iti doresti are legatura cu cine esti. Ceea  ce vrei sa faci este un mesaj despre tine, adresat lumii. Mai tii minte prima iesire la alergat? Epuizarea dupa primele sute de metri? O amintire. Acum privesti la rotunjirea aurita si te minunezi ca atunci, la linia de finish a primului tau semimaraton. O medalie. Rasplata pentru drumul acesta, de la cateva sute de metri gafaiti la 21 de km de alergare continua.

Cum a fost posibil? Te intrebi in timp ce o privesti si sorbi un ceai in caldura casei tale.

Au urmat alte linii de finish, fiecare cu bucuria ei. Este momentul acela din an cand creionezi urmatoarea linie de finish. Urmatorul vis. Acum stii ca poti. Acum stii ca vei trece din nou prin scrasnit din dinti, prin trezitul de dimineata la antrenamente, prin bucuria ca ai reusit sa iti respecti programul pe care ti l-ai setat, ca iata, progresezi cu fiecare zi, cu fiecare saptamana, cu fiecare luna. Un pas mai aproape de visul tau.

Care ia nastere acum, cand privesti tacut suportul tau de medalii, marturia drumului tau, a faptului ca ai reusit.

Unde te va duce drumul? Care este visul tau?

Oricare ar fi el, fie ca vrei sa incepi sa te pregatesti pentru o cursa de alergare, una de ciclism, triatlon sau orice alt sport, Victory Hangers este aproape de tine. :) Iti punem la dispozitie suport de medalii, realizate din otel inoxidabil, pentru ca reusitele tale trebuie sa stea la loc de cinste.

Nu aruncate intr-un sertar, nu intr-o punga. Ele sunt dovada CA POTI, asa ca asaza-le la vedere, ca sa iti poti scrie URMATORUL VIS. :)

Suntem alaturi de tine, te respectam pentru ceea ce faci. Vino sa ne imprietenim: acesta este noul nostru site, aici este pagina noastra de Facebook - VictoryHangersRO, care au venit pe lume astazi. Pentru tine. :)

Echipa Victory Hangers,

suport medalii

cadouri pentru victoriosi

Sale

Unavailable

Sold Out