Cinci sporturi noi ce isi castiga popularitatea

In ultimii ani, au aparut nenumarate sporturi noi, derivate din cele conventionale sau cu totul inedite. Creativitatea activitatilor, curiozitatea oamenilor si deschiderea lor catre nou au facut aceste sporturi sa devina din ce in ce mai populare, iar in urmatorii ani au mari sanse sa obtina statutul de sporturi „mainstream”. Continuă lectura „Cinci sporturi noi ce isi castiga popularitatea”

Cele mai vechi sporturi din lume

Te-ai intrebat vreodata ce sporturi practicau oamenii acum sute si chiar mii de ani? Poate ca ai cateva raspunsuri deja pregatite, insa iata topul exact al celor mai vechi sporturi, foarte populare si in zilele noastre: Continuă lectura „Cele mai vechi sporturi din lume”

Cele mai populare trei sporturi din lume

O lume intreaga iubeste sporturile, insa sunt cateva care au cucerit globul. Practicate sau doar urmarite cu entuziasm, aceste sporturi au adunat milioane de pasionati. Sportul-rege este usor de intuit, insa locurile 2 si 3 sunt surprinzatoare! 🙂 Continuă lectura „Cele mai populare trei sporturi din lume”

Trei evenimente sportive la care sa participi alaturi de copii

Pentru ca cei mici nu ar trebui sa fie sarbatoriti doar astazi, de 1 iunie, iti propunem cateva evenimente sportive la care poti participa alaturi de ei. Ofera-le un pic din timpul tau si bucuria de a imparti emotiile competitiei si medalia de la final! Continuă lectura „Trei evenimente sportive la care sa participi alaturi de copii”

Inspiratie pentru alergatori

Alaturi de suporturile clasice, am dezvoltat o linie de suporturi de medalii creative, care sa poarte cu mandrie insemnele victoriilor obtinute. Aceste suporturi sunt mai mult decat o galerie a succesului, sunt un indemn la mai mult, o incurajare catre realizarea suprema.

Am adunat aici mai multe suporturi pentru cei care alearga, atleti profesionisti sau amatori pasionati de crosuri, maratoane sau triatloane. Continuă lectura „Inspiratie pentru alergatori”

Trei triatloane la care sa participi in aceasta vara

Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca cele mai multe competitii sunt pe cale sa inceapa. Peste 10 triatloane vor avea loc in Romania, mai aproape sau mai departe de Bucuresti, pe malul marii sau pe crestele muntilor, toate celebrand bucuria sportului in mijlocul naturii. Continuă lectura „Trei triatloane la care sa participi in aceasta vara”

Probe inedite din istoria Jocurilor Olimpice

Jocurile Olimpice sunt cele mai vechi si cele mai prestigioase competitii mondiale, astfel ca se bucura de respect si admiratie peste tot in lume. Insa au fost momente din istoria acestor jocuri cand au existat probe ciudate – neasteptate, amuzante sau poate chiar intrigante pentru iubitorii de astazi ai sportului. Continuă lectura „Probe inedite din istoria Jocurilor Olimpice”

Inspiratie de la marii campioni

Te antrenezi, lupti, pierzi, castigi – sportul este un carusel al emotiilor, incercarilor, efortului si ambitiei. Cand lupta ti se pare grea, cauti motivatia in povestile celor mai buni, care nu au incetat niciodata sa creada in visul lor.

Iata cateva citate memorabile care sa te inspire:

„Campionii nu se nasc in salile de sport. Campionii sunt facuti din ceea ce au mai adanc sadit in ei: o dorinta, un vis, o chemare.” – Muhammad Ali Continuă lectura „Inspiratie de la marii campioni”

7 lucruri interesante despre sporturile nautice

De-a lungul timpului, sporturile pe apa au fost mereu fascinante, atat ca activitati de performanta, cat si ca hobby-uri. Noi am adunat mai multe curiozitati despre diferite sporturi, lucruri mai putin cunoscute si cu siguranta interesante pentru orice iubitor al apei: Continuă lectura „7 lucruri interesante despre sporturile nautice”

5 maratoane inedite la care sa alergi in acest an

Daca esti pasionat de alergare si cauti maratoane speciale, care sa iti ofere atat provocari pe masura, cat si povesti si peisaje memorabile, noi iti oferim cateva idei. Propunerile noastre vor multumi, cu siguranta, atat iubitorii de natura, cat si pasionatii care vor sa mearga pe urmele istoriei. Continuă lectura „5 maratoane inedite la care sa alergi in acest an”