Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida
  • Cele Mai Recomandate Alimente Pentru Cresterea Masei Musculare

    Postat pe de Victory Hangers®

    Alimente pentru Cresterea Masei Musculare

    Cea mai mare majoritate a atletilor considera steroizii ca cel mai avantajos mod de a capata masa musculara dorita. Problema este ca dupa o expunere prelungita la steroizi, sanatatea poate fi afectata. Specialistii recomanda consumul urmatoarelor alimente care ajuta la marirea masei musculare. Ma putini steroizi…si mai multa mancare sanatoasa:

    Pestele - Daca doresti sa iti intaresti musculatura, introdu in...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • 5 Motive Sa Incepi sa Inoti

    Postat pe de Victory Hangers®

    5 Motive Sa Incepi sa Inoti.
    Inotul este un sport benefic pentru minte si trup. Poate fi practicat de copii, adulti si totodata oameni mai in varsta.

    5 Motive Sa Incepi sa Inoti - Partea buna e ca inotul este de fapt recomandat si atunci cand te confrunti cu dureri de spate sau dureri musculare. Iata cateva motive care te vor ajuta sa incepi sa mergi la bazin macar o data...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Romania-o tara de sportivi de nota 10!

    Postat pe de Victory Hangers®

    Faptul ca suntem o natiune care a adus nenumarate medalii sportive si a daruit lumii intregi talente deosebite in sport,nu este un secret pentru nimeni. Numaram cu mandrie o serie de sportivi de top, ce au adus in palmaresul mondial nume romanesti si medalii de aur, note de 10 si recunoastere internationala.

    (Foto credit: Pinterest)

    Tenisul, gimnastica si fotbalul sunt in topul...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Importanta practicarii sportului in aer liber

    Postat pe de Victory Hangers®

    Traim pe fuga, intr-o lume devenita prea mica pentru o populatie in continua crestere.

    Muncim mult si mancam dezorganizat, respiram insuficient si incorect si avem mereu mustrari de constiinta cand realizam ca facem prea putin pentru noi insine.

    Vestea buna este ca am devenit constienti de importanta miscarii si ca reusim, din ce in ce mai mult, sa ne bucuram de ceea ce ne inconjoara.

    CONTINUAȚI LECTURĂ

  • Cycling sau ciclismul indoor

    Postat pe de Victory Hangers®

     

    De mici mergeam pe triciclete si biciclete iar invatarea miscarii a venit natural, dupa ceva cazaturi si teama alungate de incurajarile parintilor sau prietenilor mai avansati.

    Atunci nu parea o mare filosofie, iar mersul pe bicicleta odata invatat ramane printre deprinderile noastre intreaga viata , stim cu totii ca “mersul pe bicicleta nu se uita niciodata”.

     

    (foto credit: Pinterest)

     

    ...

    CONTINUAȚI LECTURĂ

Sale

Unavailable

Sold Out