Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Oamenii folosesc schiurile pentru a traversa zapada de mii de ani. Exista chiar si tablouri de perete de 10.000 de ani in China care sugereaza utilizarea schiurilor pentru a traversa zapezile.

In timpuri mai moderne, schiul a inceput sa devina o activitate populara pentru recreere si sport la mijlocul anilor 1800 si s-a transformat repede in ceea ce stim si iubim astazi. Acest lucru a deschis drumul pentru statiunile de schi de clasa mondiala, cum ar fi Meribel si Courchevel, iar acum milioane de oameni se deconecteaza in fiecare an cu acest sport.

Iata-i pe cei care au excelat in sportul acesta:

 

Bode Miller


(c) Forbes

Bode Miller a spus odata ca nu doreste sa castige curse ci mai degraba sa ajunga sa schieze atat de repede pe cat ar permite universul.

Aceasta pare a fi o descriere a unui adevarat campion, care lasa totul de fiecare data cand se indreapta pe partii.

Bode Miller este unul dintre cei cinci oameni care au castigat curse de cupa mondiala in toate cele cinci discipline - Super-G, coborare, slalom, slalom gigant si combinat - ceea ce este o dovada incredibila a versatilitații sale ca atlet.

 

Alberto Tomba

Alberto Tomba - sau "Tomba la Bomba" pentru fanii sai - a fost schiorul de neinvins in anii 1980 si 1990. Cu trei medalii de aur olimpice, doua campionate mondiale si noua titluri de sezon ale Cupei Mondiale, Tomba a facut istorie.  Un personaj colorat, Tomba obisnuia sa dea prima pagina a ziarelor cu detalii despre viata sa in afara partiilor, la fel de mult pe cat acapara atentia cu victoriile sale profesionale.

 

Franz Klammer


Skiing Austria's Franz Klammer, St. Anton, Austria

Klammer este un fost campion mondial care a dominat evenimentele de coborare pentru patru sezoane consecutive ale Cupei Mondiale.

Cunoscut pentru curajul sau, el a fost mereu respectat pentru ca reusea sa invinga in ciuda oricarei concurente.

Incredibil, dar Klammer a fost talentat si la cursele cu motor, castigand o runda de la prestigioasa ediție Euopean Touring Car Championships, dupa retragerea sa de la schi.

 

Lindsey Vonn


(c) Red Bull

In ciuda faptului ca a suferit din cauza numeroaselor accidentari de-a lungul carierei sale, Lindsey Vonn este inca cel mai de succes schior de coborare care a existat vreodata.

Cu o colecție de titluri, inclusiv patru campionate la Cupa Mondiala si o medalie de aur la Jocurile Olimpice de iarna din 2010, va ramane in istorie ca una dintre cele mai bune atlete in domeniu.

 

Zile minunate pe partie va dorim :),

Echipa Victory Hangers

 

Sale

Unavailable

Sold Out