Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Suporturile de medalii Victory Hangers sunt, cu siguranta, cele mai importante elemente decorative din camera unui pasionat de sport. Fie ca esti sportiv de performanta sau amator, de fiecare data te vei bucura sa intalnesti cu privirea suportul tau plin de medalii, ce sta drept marturie a eforturilor si reusitelor tale.

Insa unde este cel mai potrivit loc pentru un astfel de suport? Raspunsul iti apartine. Noi doar venim cu ideile:

Hall of Fame / Colectia de succese de pe hol: Poti dedica un perete succeselor tale. Alaturi de suportul Victory Hangers, poti inrama numerele de concurs de pe tricouri sau chiar tricourile norocoase si fotografii in care ai imortalizat victoriile. Desigur, poti pune pe perete si obiecte dragi tie, in functie de sportul pe care il practici. Poate fi, de exemplu, o racheta de tenis, o padela sau o crosa.

Dormitorul este cel mai intim loc din casa. In fiecare seara, inainte de culcare, iti pui gandurile in ordine si iti faci planuri. Dimineata, la trezire, ar fi placut ca primul lucru pe care il vezi sa fie suportul tau de medalii, pentru a te motiva sa incepi o noua zi. Asa ca monteaza suportul Victory Hangers pe peretele din fata patului, pentru un plus de determinare si curaj! Noi iti oferim posibilitatea de a-ti personaliza suportul de medalii pe sufletul tau, asa ca poti alege un cuvant sau un mesaj inspirational pe care noi ti-l realizam.

Livingul este locul in care iei contact cu lumea din exterior si in care iti inviti oaspetii. Livingul iti reflecta personalitatea, prin modul de decorare si de alegere a obiectelor. Medaliile tale sunt o parte din tine, care te descriu cel mai bine si care spun oamenilor multe despre ambitia si performantele tale. Asa ca poti alege sa iti pui suportul aici – si cu siguranta iti vei impresiona invitatii!

Daca ai casa destul de spatioasa si poate gazdui si un birou, atunci acesta poate fi locul perfect pentru suportul Victory Hangers. Biroul e locul in care poti organiza intalniri, sedinte de discutii, brainstorming-uri sau poti lucra in liniste la proiectele tale. Alege un perete al succesului, pe care poti pune rafturi pentru trofee, pentru fotografii sau pentru cartile care te motiveaza. Suportul de medalii va avea un loc de cinste aici, fiind cumulul victoriilor tale.

Oriunde ar fi, suportul Victory Hangers iti va aduce atat tie, cat si invitatilor tai, inspiratie, sentimentul de mandrie si dorinta de autodepasire.

Mult succes! Si suporturi pline de medalii!

Echipa Victory Hangers,

suport medalii

cadouri pentru victoriosi

Sale

Unavailable

Sold Out