Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Nu este atât de usor sa faci o lista de top 3 din cele mai mari stadioane sportive din lume, deoarece capacitatile stadionului pot varia in functie de configuratie.

 

Stadionul Rungrado 1st of May, Coreea de Nord

Stadionul Rungrado, situat in Pyongyang, Coreea de Nord, desfasurat pe o suprafata de 51 de acri si cu o capacitate de 150.000 de locuri, este cel mai mare stadion non-racing din lume.

In mod obisnuit se joaca acolo meciuri de fotbal, iar echipa nationala de fotbal nord-coreeana joaca pe acest stadion. Mai multe evenimente sportive au loc, de asemenea, pe stadion in fiecare an.

Stadionul Michigan, SUA

Stadionul Michigan este un stadion de fotbal american ce apartine Universitatii din Michigan si a fost construit in 1927. Stadionul, cunoscut mai mult prin porecla sa "Casa cea Mare", se afla la Ann Arbor, Michigan si este al doilea stadion din lume si cel mai mare din Statele Unite.

Stadionul este folosit in primul rând pentru jocuri de fotbal de colegiu. Universitatea din Michigan Wolverines gazduieste toate jocurile de acasa pe acest stadion.

Stadionul este folosit si pentru alte sporturi, iar in 2014 a gazduit un meci de pre-sezon intre Manchester United si Real Madrid, partida care a atras 109.318 de spectatori in public.

 

Stadionul Beaver, Statele Unite ale Americii

Stadionul este numit dupa un fost guvernator al orasului Pennsylvania, James A. Beaver, si are o istorie care dateaza din 1909. Stadionul Beaver este situat lânga University Park din Pennsylvania si, in zilele noastre, face parte din Universitatea de Stat din Pennsylvania. Cea mai mare participare pe stadion a fost inregistrata pe 14 septembrie 2002: 110.753 de oameni.

Stadionul a fost cap de afis in media, deoarece a fost primul stadion din lume al carui interior a fost inclus in Street View-ul Google.

 

O zi minunata si inspirata va dorim! :)

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out