Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Poate ca nu ești deja apropiat de sport sau miscare sau poate crezi ca nu ești facut asta!

Știi ce? Suntem cu totii facuti pentru sport, dar unii dintre noi nu au descoperit care este pasiunea lor inca.

Asa ca am pregatit cinci intrebari indrumatoare, pentru a va ajuta sa aflati ce tip de miscare ar fi cel mai potrivit pentru voi.

  1. Ce iti placea sa faci cand erai copil?

Au existat sporturi care iti placeau si pe care le practicai cand erai mic? Dansul? Inotul? Saritul cu coarda? Gimnastica? Incearca sa iti reamintesti ce activitati ti-au dat cea mai mare satisfactie.

 

  1. Ce obstacole in calea fitnessului ai intalnit in trecut?

Privind inapoi, gandeste-te ce statea intre tine si miscare. Poate ca aveai astm si nu puteai practica sport. Sau poate ca te simteai inca nesigur, in tribulatiile adolescentei.

Poate fi util sa fii conștient de aceste lucruri și ceri indrumari de la un psiholog sau un antrenor personal, pentru a lucra la asta.

 

  1. Unde esti cel mai fericit?

Iubitorii de natura ar putea gasi pasiunea lor pentru fitness pe trasee de drumetii sau ciclism, sau poate intr-un parc cu prietenii, facand exercitii usoare sau jucand fotbal. Daca sunteti mai fericiti uitandu-va la televizor sau ascultand muzica, ati putea fi mai interesati de o sala de gimnastica.

Daca nu sunteti conștient de locurile și momentele in care sunteti mai fericiti, pastrati un jurnal timp de o saptamana sau doua și faceti note despre cum va simtiti in anumite situatii pe parcursul fiecarei zile.

 

  1. Care sunt obiectivele tale de fitness?

Ce urmaresti? Te intereseaza rezistenta sau scaderea in greutate? Ai un obiectiv specific – o cursa de 5 km?, vrei sa ridici o anumita greutate sau sa te specilizezi intr-un curs specific de aerobic? Cauti doar activitati placute si usoare, care sa te faca sa te misti?

Cunoasterea obiectivelor voastre concrete este esentiala – atat pentru construirea programului de antrenament cat si pentru reusita ta in a-l parcurge!

 

Suntem aici, sprijinind calatoria ta spre o viata plina de bucurie și de sport! :)

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out