Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Cum au ajuns la marea performanta? Cum au devenit legendari? Bine ca exista autobiografiile! Maretia inspira maretie, asa ca am pregatit pentru voi cateva recomandari de lectura, din seria mari autobiografii.

Check it out:

U.S. Tennisspieler Andre Agassi  (AP Photo/Christof Stache)

Andre Agassi, Open. O autobiografie

Unul dintre cei mai buni tenismeni ai lumii,  Andre Agassi povesteste in autobiografia sa despre victoriile si infrangerile din viata sa, profesionala si personala. Agassi nu se sfieste sa vorbeasca despre sportul pe care a ajuns sa il deteste. Dar si despre casnicia nefericita cu Brooke Shields, consumul de droguri si despre fericirea pe care i-a adus-o Steffi Graff.

 

Evgheni Pliuscenko, campion olimpic la patinaj artistic, autobiografia Alt spectacol

 

 

Campionul olimpic Evghenii Pliuscenko a devenit la 24 de ani legenda a patinajului artistic mondial.

In cartea sa, relateaza despre primele greutati cu care s-a confruntat in drumul spre victorie: o copilarie traita in saracie, despre presiunile celor mari in patinajul artistic, despre accidentarile grave, peste care insa a trecut.

 

Miyamoto Musashi, maestru medieval al scrimei – autobiografie: Arta samuraiului. Cartea celor cinci cercuri

[caption id="attachment_301" align="alignnone" width="219"] Miyamoto_Musashi[/caption]

Miyamoto Musashi este cel mai vestit maestru al spadei katana. A devenit celebru datorita metodei innovative a scrimei cu doua spade concomitant. Potrivit lui Musashi, cartea este „un ghid pentru cei care doresc sa posede arta Strategiei”. Strategia in sensul larg al cuvantului – strategia actiunilor militare, strategia luptei unu la unu si strategia de viata. Astfel ca recomandam lectura celor interesati de artele martiale, dar si de cei preocupati de planificare, tactica si strategie, de care orice sportiv are nevoie in pregatirea sa.

 

Alex Ferguson: Autobiografia mea

Alex Ferguson (c) TheSaleroom

Cartea este povestea celui considerat cel mai mare manager din istoria fotbalului britanic, cel care a fost antrenor pentru 27 de ani la Manchester United, unul dintre cele mai bogate cluburi la nivel mondial.

Alt recomandari pentru voi:

Jackie Chan, actor, cascador si regizor de trucuri, maestru al artelor martiale. Autobiografie: Sunt fericit.

Rafael Nadal, John Carlin, Rafa. Povestea mea;

Serena Williams, Daniel Paisner, Pe linie.

Spor la citit :),

echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out