Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

(c) pga.com

Stiati ca prima lovitura de golf in România îi aparține Regelui Ferdinand I si a fost executata in 1929? Conjunctura a fost inaugurarea Country Club, Clubul Diplomatic de azi, din Bucuresti.

Prima femeie care a jucat golf in România a fost Regina Maria iar primul jucator profesionist de golf in tara noastra a fost Paul Tomita. El a participat la 6 campionate mondiale, performanta unica pentru acest sport in Romania.

In prezent Romania are aproximativ 10 terenuri de golf: Clubul Diplomaților, Club Tite Golf Resort, Kings Land Country Club, Lac de Verde Golf Club, Selas Golf & Polo Club, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club si Golf Club Paul Tomita, singurul teren cu 18 cupe, unul langa Sibiu si altul la Alba Iulia.

Daca sunteti pasionati de acest sport, trebuie sa stiti ca pe 16 septembrie va avea loc la Bucuresti cea de-a noua editie a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon la Clubul Diplomatic, din parcul Herastrau. La aceasta editie s-au inscris jucatori din Anglia, Franta, Germania, Italia, Liban, Mexic, Emiratele Arabe Unite si Romania.

Turneul se joaca pe doua divizii la masculin, o divizie pentru competitia feminina si o competitie pentru juniori. La competitia din acest an pot participa maximum 48 de sportivi din Romania si din strainatate.

 

Edițiile anterioare au atras jucatori amatori din mai multe tari din Europa, Asia si America, iar turneul trecut, organizat pentru prima data la Bucuresti, a fost castigat de Nick Eftimie la scor -2 (gross score).

Organizatorii evenimentului estimeaza ca în Romania sunt în jur de 2.500 de jucatori amatori, care joca pe terenurile din tara si din Bulgaria. Totusi, admit ei, Romania inca este la început în acest sport.

Noi avem deja suportul de medalii pregatit pentru castigatori! :)

O zi minunata,

echipa Victory Hnagers :)

 

Sale

Unavailable

Sold Out