Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®


Jason Lester

 

Cand vornim despre sport, primele cuvinte care ne vin in minte sunt adesea forța, munca, dedicație, incredere si pasiune. Printre ele se strecoara si limitele, bariere pe care, de cele mai multe ori, ni le ridicam singuri, ignorand resursele nebanuite pe care corpul nostru le are. Mai jos veți descoperi cateva povesti care ne demonstreaza ca prin voința chiar totul este posibil, chiar daca renunțarea ar fi fost calea cea mai usoara.

Maiorul Laurențiu Serban, capitanul lotului Invictus Romania, a fost ranit in Afganistan in anul 2006, in timp ce isi scotea colegii dintr-un transportor amfibiu blindat care fusese atacat cu un dispozitiv exploziv improvizat.  In toamna lui 2017, maiorul Serban a castigat medalia de bronz la proba de 1.500 de metri la Toronto, la Jocurile Olimpice Invictus, olimpiada militarilor raniți in teatrele de operații.

Natalie du Toit este din Cape Town, Africa de Sud si practica inotul de performanța. La varsta de 14 ani a inceput sa participe la competiții internaționale de inot. Cand avea 17 ani, du Troit a fost lovita de o masina in timp ce se intorcea acasa cu scuterul de la un antrenament de inot.

In urma accidentului i-a fost amputat piciorul stang de la genunchi. Dupa aproximativ trei luni de la accident a fost capabila sa mearga, iar dorința ei de a concura din nou nu s-a stins.

In 2001 du Troit a intrat in istorie cand a participat la jocurile Manchester Commonwealth si s-a calificat la finala de 800 de metri liber a persoanelor fara dizabilitați. A fost pentru prima data in istorie cand un sportiv cu dizabilitați a reusit sa se califice intr-o finala a unui eveniment pentru persoane fara dizabilitați.

Jason Lester a fost lovit de masina cand avea 12 ani, iar una dintre urmari a fost paralizia unuia dintre brațe. Acest lucru nu l-a impiedicat ca peste ani sa devina sportiv de anduranța.

In 2009 a obținut premiul ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Award) pentru Cel mai bun atlet cu o dizabilitate si primul triatlonist care a castigat o asemenea distincție. Este, de asemenea, autorul autobiografiei Running on Faith in care vorbeste despre ascensiunea sa si cum credința in Dumnezeu l-a ajutat.

 

Inspiratie si incredere va dorim,

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out