Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

 

Pentru multi pasionati de sport in aer liber, sezonul rece inseamna fie o mare provocare, fie o reorientare spre sporturile de interior. Mai jos gasiti cateva idei de sporturi indoor care sa va ajute sa va mentineti in forma sau, de ce nu, sa va descoperiti o noua pasiune.

 

(c) cyd.ro

Spinning sau Indoor Cycling

Este un antrenament cardio si de forta extrem de eficient. In aproximativ 45 de minute (cam atat dureaza o sedinta), veti merge pe o bicicleta stationara in ritmul unei muzici alerte special alese si veti arde in jur de 600 de calorii. Sudiile arata ca practicarea unui astfel de antrenament reduce, in timp, indicele de grasime corporala si imbunatateste functia cardiovasculara.

Indoor cycling-ul este cu siguranta intens si rapid, dar este un sport excelent pentru oricine. In timpul sedintei, instructorul abordeaza mai multe tipuri de antrenament, cum ar fi catararile, viteza si scurte perioade de revenire cu pedalare usoara. Uneori se pedaleaza stand in picioare.

 

Inotul

Inotul este o activitate care arde multe calorii, este prietenos cu incheieturile, dezvolta forta musculara si rezistenta. De asemenea, este un foarte bun antrenament cardio si poate fi facut in siguranta la orice varsta.

Daca vorbim de beneficii, inotul se bucura de un numar mare. Unul, foarte important, este impactul scazut pe care il are asupra articulatiilor. Pentru ca nu exista contact cu solul cand inoti, articulatiile sunt protejate si nu exista risc de accidentari. Un alt castig de pe urma inotulului este tonifierea musculara la care se adauga si intarirea sistemului cardiovascular. Inotul iti intareste inima si plamanii.

 

Escalada sau indoor climbing

Escalada este un sport distractiv pentru toate varstele. Salile unde poti face escalada ofera un mediu controlat si supravegheat unde incepatorii pot exersa alaturi de alpinisti profesionisti.

Alpinismul interior ofera un antrenament fizic complex. Exercitiile pe care le realizezi in timpul unei sesiuni de alpinism angajeaza si lucreaza simultan toate grupele musculare, utilizand si imbunatatind echilibrul si coordonarea. Chiar si mintea este pusa la treaba cu rezolvarea cerintelor acestui sport, iar castigul cel mai mare este dezvoltarea controlului mental.

Mult sport iti dorim! :)

Echipa Victory Hangers

Sale

Unavailable

Sold Out