Suport Pentru Medalii | Design Elegant | Calitate | Pomptitudine | Livrare Rapida

Postat pe de Victory Hangers®

Benefic pentru articulatii si muschi

Inotul este in primul rand unul dintre putinele sporturi pe care poti sa le practici fara niciun impact negativ asupra sistemului osos, deoarece atunci cand este sub apa, corpul este mai usor.

Asta inseamna ca inotul este ideal pentru a scapa de durerile musculare sau articulare.

 

Inima sanatoasa

Pe langa faptul ca mareste si tonifica masa musculara, inotul protejeaza inima. Pentru ca este un exercitiu aerobic, inotul intareste inima, facand-o sa pompeze sange mai viguros, reducand astfel riscul aparitiei unor boli cardiovasculare. Potrivit American Heart Association, 30 de minute de inot zilnic reduc riscul aparitiei unor boli coronariene cu 30-40%.

 

Creste tonusul muscular

Inotul este ideal pentru cresterea musculaturii si a tonusului. Mai mult, despre inot se spune ca este mai bun decat jogging-ul, crescand rezistenta corpului, datorita faptului ca apa este de 12 ori mai densa decat aerul, iar pentru a o strabate omul depune mai mult efort.

 

 

Scade nivelul stresului

Inotul elibereaza endorfine, ceea ce inseamna ca o sedinta de inot poate reduce substantial nivelul stresului, oferind relaxare si o stare de spirit buna.

 

Viata indelungata

Inotul te ajuta sa traiesti mai mult, crescand speranta de viata. Potrivit unui studiu efectuat la Universitatea din Carolina de Sud, la care au participat peste 40.000 de persoane cu varste de la 20 la 90 de ani, s-a descoperit ca cei care au practicat inotul aveau un risc cu 50% mai mic de a muri decat persoanele care nu faceau miscare deloc.

 Spor la inot! :)

Echipa Victory Hangers Romania

Sale

Unavailable

Sold Out